13 Şubat 2014 Perşembe

Çıldırıciiimm!!!!

Birkaç gün önce tvmiz arıza yaptı ve yetkili servise kayıt yaptırdık. Bugün için bize yönlendirme yaptılar. Sabahtan beri servis bekliyorum ve ne gelen var ne giden...Servisi arayarak bugün için kayıt yaptırdığımı şu saate kadar kimsenin gelmediğini saat kaça kadar hizmet verdiklerini öğrenmek istedim. Ve ne olsa beğenirsiniz??? Servis gelmiş adresi bulamamışmış ve telefon ile bana ulaşmak istediklerinde yanlış numara çıkıyormuş(!). Adres kontrolü yaptık bir hata yok, gel gelelim telefon teyidinde ortaya çıktı ki yanlış kaydetmişler. Sabahtan beri kös kös onları beklediğime mi yanayım, aksayan işlerime mi yanayım. Beklemekten hoşlanmadığım gibi asla kimseyi bekletmemişimdir de. Sinirlendim tabi. Müsaitseniz yarın için servis yönlendirelimler, haftaya yönlendirelimler bıdı bıdı bir ton şey. Sinirime yenik düşüp kaydı iptal ettirdim:D İyi mi yaptım kötü mü bilemedim şimdi:P. İnternette biraz araştırma yaptım ve bize en yakın yetkili servis ne yazık ki onlar. Kader iştee:) Ama tvsiz hayat da güzelmiş, biraz sessiz ama güzel. Yarım kalan kitaplar için bulunmaz fırsat. İnternet dizilerine bir süre ara vereceğiz ama kitap okurum ne var yani. Canıma tak ettiğinde tekrar aramayı düşünüyorum servisi ama şimdilik tvsiz bir dönem geçirmek aklıma bayağı yattı. Kerem nam-ı diğer kocam bakalım bu duruma ne diyecek:P Hadi hayırlısı bakalım.


En kötü sıkılırsam, Susam ve Badem gibi kalorifere sığınırım ben de:) Sevgilerle...

4 yorum:

  1. Servise iş düştümü insanı dinden imandan çıkarıyorlar.Bekle de gelsinler.Benimde geçenlerde kombi arıza yaptı onlar gelene kadar benim iflahım kurudu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ama geneli böyle ne yazık ki:S

      Sil
  2. merhaba sevgili shingetsu, öncelikle sorun düzelmiş, blogun tıklar tıklamaz açıldı:)

    Tv ve/ veya internet, bilgisayar bozulunca insan bol kitap okuyor:) tecrübeyle sabit aslında iyi bir şey ama o kadar hayatımıza girmiş ki, takip edilen diziler mutlaka vardır, dizi manyağı olmasam da altı dizi var takip ettiğim, e olmuyor yani bu berbat ülkede, hiç olmazsa o dizilerle biraz dinleniyoruz yoksa deliririz:))
    Aslında tv hiç olmasaydı - yaşım icabı (56) o günleri de hatırlıyorum daha iyiydi çünkü her gün kitap okurduk, daha sık sinemaya giderdik. Ne güzel günlerdi tv nin ülkeye gelmediği o günler..
    Bücürük'le Susam ve Badem'i öptük:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunu halletim mutluyum; blog için eklenti indirirken de dikkat etmek gerekiyormuş tecrübe ettim çünkü sorunum bir eklentinin içerisinde yer alan bir kod ile ilgiliymiş. Aklımızda bulunsun:) Tv konusunda da ne kadar dayanabileceğiz ben de tam kestiremiyorum. Tv den takip ettiğim 2 dizi vardı biri önümüzdeki hafta final yapıyor diğeri de artık eskisi gibi izlerken keyif vermiyor açıkçası. İnternet üzerinden takip ettiğimiz diziler var ve biz onları bilgisayarı tv ye bağlayarak izliyorduk. Şimdi bu biraz sorun teşkil etmeye başladı ama tvsiz bir süre daha geçirme konusunda inadım inat:) Bakalım göreceğiz ne zaman pes edeceğim:P Biz de Bücürük'ün yanaklarını mıncırdık, sevgiler...

      Sil