4 Ocak 2014 Cumartesi

Yastık ordusu...

Yastık ordusunun geri kalanı teşrif ediyorlar.




Aslında bir de baykuş vardı ama dikiş makinasının kurbanı oldu postu çizdirdi:)..Tedavi olunca gelecek:P


Annemin bana cumartesi sürprizi!

Hoşçakalın...



3 Ocak 2014 Cuma

Hohohoo!

Yeni yılla birlikte pisili dükkanıma bu şirin yastıklar eklendi. Makina ile dikiş dikmek bilmeyen için ne zormuş:).Canım babam sağolsun elinden herbişi gelir, yastıklarda da bizi yalnız bırakmadı. En sevdiği penguen(:p) oldu; onun fotosu yarına artık. Öncü birlik, iki model pofuduk koltuklarımda poz verdiler.

   

Bu gece kavanozlarımı da aradan çıkarmam gerek, geç kalıyorum; çok çalışmam lazım:P.


Susam' ın şuh pozuyla gidiyorum, sevgiyle kalın.



 Ps: Sipariş bilgilerini mail yolu ile öğrenebilirsiniz.




2 Ocak 2014 Perşembe

Boş durduğum sanılmasın:)

Vakit bulamadığım için paylaşımlarım sekteye uğradı:S..Ama sanılmasın ki boş duruyorum; çalışıyorum a dostlar:)


Birinin sözde toplu açılışlarını kıskandık; topluca gelmeye karar verdik:P.. Yakında görüşmek üzere sevgiyle kalın.

31 Aralık 2013 Salı

2014 dilediğiniz gibi gelsin:)

Yeni yıl telaşı benim için fuar gezmesi demek:) İkinci fuar durağımız Eyüp Feshane' de açılan fuar oldu. Harbiye'den farklı olarak giriş için cüzi bir fiyat belirlemişler." Neden böyle" diye sorduğumuzda "Harbiye'dekinde de böyle" dediler. Pes! Gözümüzün içine bakarak adam resmen yalan söyledi. Biz durur muyuz; asla. "Dün oradaydık, ne parasından bahsediyorsunuz" dedik:).Adam böyle bir yanıt beklemediğinden olsa gerek hızlıca yanımızdan uzaklaştı. Memleketi yalancılar sarmış; yeni yıldan dileğim insanlara biraz dürüstlük katsın:)
Feshane' deki fuarı annem ve babamla birlikte gezdim. Canım babam bize süper bir yeni yıl hediyesi aldı; seramik bir baykuş. Bayıldım:)


 Duvarımızda yer ayarlayana dek sehpamızı süsleyecek bu şirin baykuş.


Kerem ile kendimize de bu çini Şahmeran'ı aldım. Evimizdeki ikinci Şahmeran da sehpa üzerindeki yerini aldı; evimize bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle...

    


Canım annemin bana yılbaşı hediyesi; çini baykuş kolye ve iğne oyası gelincik broş. Seviyorum onu!!! Ve resimde de görüldüğü üzere yeni takıntım pazen kumaştan yelek ve ceketler. Bir kumaş insanın içini bu kadar ısıtabilir mi?! Çok sıcak renkler ve yumuşacık bir doku. Gardrobumda pazen koleksiyonu genişleyecek gibi görünüyor:)

Acısıyla, tatlısıyla, az biraz sallantılı, bol koşturmacalı, gazlı, sulu geçirmişiz 2013'ü. Dilerim ki 2014 herkesin dilediği gibi gelir, güzel başlar; insanlığımızı, vicdanımızı kaybetmeden, sağlıklı ve mutlu devam eder, güzel anılarla son bulur.Sevgiyle kalın.