11 Aralık 2013 Çarşamba

Kışı sevmiyorum demiş miydim:P

 
                                    

 Kar kış derken içimi kasvet bastı bugün. Çay tabaklarının son kat boyasını atayım derken ne olsa beğenirsiniz; boyam bitti iki tabak son katlandı diğerleri boynunu büktü. Kendime acayip sinirlendim. Genelde tedarikli ilerleyen bir insanım ama arada çatlak olabiliyormuş demek ki.:) Bitmiş hallerini bugün paylaşmayı düşünürken yarına kaldı ne yazık ki. Verniklemeden önce paylaşacağım çünkü bir de onun kurumasını bekleyemem..:)
Boya olmayınca ver elini dostum kanaviçe...Kuşlu yapraklı bişiler deniyorum. Büyük ihtimalle lavanta kesesi yada minik yastık olacak. Henüz karar veremedim. Ortaya çıkana göre şekillenecek artık.

 Badem Bey baba kucağında keyif yapıyor.

 Ben çayıma ve işime kaçıyorum, sevgiyle kalın.


8 yorum:

  1. Walla kar kis bende hic sevmiyorum.guzel giyin evin icinde sokaga cik lahana gibi kat kat tum guzellik gitsin. Zaten soguktan heidi gibi yanaklar, havuc gibi burun kirmizi :)) kedinize bayildim kardesiminde siyami var pek bi cirkin oluyolar kendileri :)) kedili bardagada bittim
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kat kat giyinmek benim de en hoşlanmadığım yanı kışın.

      Sil
  2. Kış sevilmez mi?
    Bir de sokaktaki canların karnı tok olsa,sıcak birer yuvaları olsa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da söylediğiniz gibi; keşke öyle olsa. Belki o zaman ben de sevebilirim kışı:).. Gerçi sokaktaki canlar yazın da sıcak sebebiyle çok fazla sorun yaşıyorlar. Gündüz koyduğum su kabını akşam yerinde görememek beni deli ediyor. Ama pes ediyor muyum? Hayır:)

      Sil
  3. kışı sevmiyorummmm....

    YanıtlaSil
  4. Oturduğum yerde doğal gaz yok,onun için kendi doğal yöntemlerimizle ısınıyoruz..Kıştan nefret ediyoruuuum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız, kastettiğiniz sanırım kömür ya da odun sobası. Temizliği çok zahmetli. Ancak hep şöyle söylerler sobanın verdiği sıcaklığı ne yazık ki kalorifer sistemleri vermiyormuş.

      Sil