13 Ekim 2014 Pazartesi

Zamanı geldi; başrol dayanışmanın. Ses ver!


8 yorum:

  1. Ayça'm bu HES yüzünden kurutulan derelerin haddi hesabı yok, köylüler bile akıllanmışlar, e görüyorlar tabii şarıl şarıl akan dere, bir bakmışlar kurumuş! İyi bir videoydu. Ama hükümet değişmezse pek işe yaramayacak ne kadar ses versek de. :( eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala anla(ya)mayanlara farkındalık yaratmak için başarılı bir video bence de. Müjde Abla, umutsuzluk en kötü şey galiba. Ne kadar vahim durumda bırakılmış olsak da benim hala umudum var. Varsın hüsrana uğrayayım, en azından bir şeyleri düzeltmeye çalışırken göçer giderim bu alemden.

      Sil
  2. Ne olursa olsun umut hep olmalı, yoksa yaşamanın ne anlamı var ki :(

    YanıtlaSil
  3. Umutların bittiği noktada, yaşamlar tükenir ya da boyunduruk altına girer. Aklı ve vicdanı olan sesini yükseltmeli...Netice umulduğu gibi olamayabilir. Ancak; yükseltiğimiz sesimizi kulaklarımız duyarsa, " keşke" dememiş oluruz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Keşke" çok fena; ama bir o kadar da ders verici. Benim de keşkelerim var ve bundan sonra olmaması için çaba harcıyorum.
      Ne kadar mutluluk ve umut verici ki kalplerimiz bir.Sevgilerimle..

      Sil
  4. Çok güzel bir paylaşım. Ne kadar güzel düşünülüp hazırlanmış bir video.. Yarın vicdanlarımızın sızlayıp çok geç olmuş meğer görememişim demek istemiyorsak bu gün yaşanan her ne yanlış varsa bize göre olanlara "Sesimizi Yükseltmeliyiz" . Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yükseltmeliyiz ki tıpkı şu an Validebağ Korusu'nda yaşanan hukuksuzluk ve hiçe saymalar yaşanmasın; yaşam alanlarımız talan edilmesin.

      Sil