23 Mayıs 2014 Cuma

Ölmedi, katledildi.



Önümüz arkamız sağımız solumuz katil olmuş.
Başımız sağolsun, ışıklar içinde yat Uğur Kurt.

4 yorum:

  1. Ayça'm ben mi paranoyağım yoksa herkes aynı şeyi hissediyor mu? Öldürülenlerin isimleri hep Ali oluyor! Bir komşum Alevilerin isimleri genellikle Ali, İsmail olur demişti. Daha önce bilmiyordum bunu. Sonra baktım apartmanda Alevi komşumuzun oğlu da Ali...hayır polis önceden Ali isimlilerin peşine mi düşüyor nedir?

    Ali İsmail,
    yarbay Ali Tatar (Balyoz iftirasından intihar dendi ama şüpheli)
    bu kurban da Alevi imiş sanırım cem evinde vurulduğuna göre

    Mekanı cennet olsun ama bunlardan hesap sorulması onu vuranın idamla cezalandırılması şart.

    :(
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komşun doğru söylemiş Müjde Abla. Benim için devlet elinin bulaştığı her ölüm şaibelidir. Son yıllarda özellikle Aleviliğe ve Alevi kültürüne yapılan saldırılar ölümcül boyutlara ulaşmıştır. Sözde herkesi kucaklayan hükümet ne yazık ki aba altından sopa göstermektedir. Dün Okmeydanı'nda yaşananlardan basına düşen fotoğraf kareleri hükümet maşası güvenlik güçlerinin asıl amacını açıkça ortaya koymaktadır. Canların yere düşen her bir damla kanının hesabı sorulmalıdır, sorulacaktır.

      Sil
  2. İçim gidiyor cidden. İnsanlar artık daha çok duyarsızlaşıyor olaylara karşı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyarsızlık mı korku mu, ben bunun ayrımını artık yapamıyorum. Arsız yüzsüzlerin hala siyaset platformunda boy göstermelerini içim kaldırmıyor sadece. Hırsızlardan eski bir bakanın kardeşi -ki kendisinin oturduğu koltuğu nasıl aldığını az çok tahmin edebiliriz- bir tweet atmış demiş ki densizce "Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız, ya da defolup gideceksiniz". Bu sözler bana zamanında atılan faşist bir sloganı hatırlatıyor.

      Sil