28 Mart 2014 Cuma

Video çekimim yayınlanmış:)

Merhaba

Havası kasvetli bir cuma günü benim için bir sürprizle başladı. Daha önce 10marifet.org için iki farklı video çekimi yaptığımızı söylemiştim hatırlarsanız. Videolardan bir tanesi bugün yayınlanmış, gözüm aydın:P

İzlemek isterseniz 

Tam kedi havası, kıvrılıp miskinlik yapmalık. Kedi olasım geldi çok fena. Bana da yer açın çocuklarım aranıza sıkışacağım:)


Sevgiler...

4 yorum:

  1. Aaa!!:))) Ayça'cığım ne kadar gençsin ayrıca çok tatlı ve doğalsın, bir gram makyaj yok, saçlar doğal, çok sevdim seni...biliyor musun senin yaşındayken ben de öyleydim makyaj filan hiç sevmezdim yapmazdım...şimdi çoğu kız bir kilo boyayla çıkıyor sokağa:)
    kavanozlar da çok güzel olmuş eline sağlık:)
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. unuttum kedişler birbirine sokulmuş uyuyuşlarına bayıldım:)))bu arada seni gören asla evli barklı kadın demez maşallah diyorum o yüzden:) aman nazar değmesin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haziran ayında 34 oluyorum, yaşım konusunda genelde aynı tepki ile karşılaşıyorum insanlar inanmıyorlar; bana da bunun avantajını kullanmak kalıyor:) Makyaj yapmayı sevmiyorum gerçekten de. Canım isterse bir rimel bir göz kalemi bana yetiyor, bazen onlara bile üşeniyorum:P..
      Bu arada 4 yıllık da evliyim. Çocuk yapsam belki evli barklı olduğuma inanırlar ama onu da hiç düşünmüyorum. Çocuklarla aram pek iyi değildir; uzaktan sevmeyi severim:)
      Blogger dünyasında yeni olmama rağmen içimin ısındığı, sevdiğim sayılı kişilerden birisiniz siz de. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, sevgiler...
      Bücürük'ün de yanaklarını sıkıştırın benim için:*)

      Sil
  3. ne 34 mü! ! ! Aa valla maşallah 42 kere maşallah, inanmıyorum demiyorum inanıyorum 34 olduğuna kimi insanlar gençken uzun süre yaşlarını göstermiyorlar...çocularla aran iyi değil diyorsun ama doğurduktan sonra eminim değişir bu fikrin:) benim çocuğum yok ama ilk doğan yeğenime 'doğurmadım oğlum' diyorum o kadar seviliyor:)
    tamam Bücürük'ün yanakları mıncıklandı bil:)

    YanıtlaSil