5 Mart 2014 Çarşamba

İşleyen demir ışıldarmış:P

Merhaba blogger dostları!

Bugün yaptıklarımdan bir şeyler paylaşma günü. 


 

Dışarıdan siyah görünen cam buz kovalarımın biri içeriden kırmızı diğeri turkuaz görünüyor. Bu iç-dış renk farklılığı uyguladıktan sonra çok hoşuma gitti. Farklı objelerde de deneyeceğim ilerleyen günlerde.


Uzun süredir aklımda olan, benim tabirimle pencereli kavanozları hayat geçirmeye başladım. Aslında boya yaparken genelde canlı renkler kullanıyorum, bu açıdan da bu çalışma beni için bir ilk; toprak tonlarını kullandım. Renklerde koyu olan mevcut bir renk diğerlerini kendim renklerle oynayarak elde ettim.



Vernik sırasına girdiler. Bakalım ne zaman sıra gelecek:)

Sevgiler...

14 yorum:

  1. ooowwww bayıldımmm bunlara,pencereli kavanozlara senin tabirinle :) Ebatı nedir bunların acep? Çay,kahve,şeker olarak kullanılabilir mi?Ya da nohut pirinç vs vs...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni merak etmiştim Aylin'cim, iyiki yazdın:) Teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Yapmak istediğim çok şey var aslında ama bir türlü zamanı yettiremiyorum. Gün 24 değil 32 saat olsun:P Bu kavanozların yüksekliği yaklaşık 21 cm, çap da 11 cm gibi; 1.5 kg.lık kavanozlar (ben etiketin yalancısıyım :P ). Saydıklarının hepsi için kullanılabilir bence.

      Sil
    2. ben tasarlayayım aklımda birşeyler de ona göre iletişime geçeyin seninle Ayça'cım,blogu düzenleme siteyi düzenleme vs işlerleyim bu hafta,bir de 8 mart hazırlığım var,detaylar sonra :)
      Kocaman sevgiler.

      Sil
    3. Kolay gelsin:) Detayları ve fikirleri merakla bekliyorum sevgili Aylin, görüşmek üzere...

      Sil
  2. Bu buz kavanozlarından bende de var bir tane, hemen denemeliyim. Seninkiler kadar güzel yapamam herhalde ama denemek isterim. :) Çok şirin olmuşlar. Diğer kavanozlarına da bayıldım. Verdiğin isimde çok yakışmış, ellerine sağlık, sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence daha güzelini yapabilirsiniz:) Teşekkür ederim beğeniniz için. Sevgiler...

      Sil
  3. cok cici olmuslar kavanozlarin karisim renklerini cok iyi tutturmusun.ellerine ve emegine saglik..
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Renkler fena olmadı gerçekten, ben de memnun kaldım kendimden:P..Sevgiler...

      Sil
  4. Çok tatlı olmuşlar ellerinize sağlık . Pencereli kavanozların kullanımı da çok pratik oluyor :) çalışmalarınızı görünce ponpon fırçamı özlediğimi fakettim :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet; içinde ne var ne yok görebiliyoruz pencereden. Ponpon fırçanızı çok fazla ihmal etmeyin:) Sevgiler...

      Sil
  5. Yaaa bunlar harika olmuş, süpper hiç bilmediğim bi çalışma, bayıldım doğrusu, iyi günlerde kullanın..Kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Çikolata gibi olmuş bunlar. Sütlü, karamelli ve bitter doldurulabilir. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yumi yumiii...Çikolata hmmm..Güzel fikir hoşuma gitti:)

      Sil