28 Şubat 2014 Cuma

Haftasonu hoşgelsin.

İnsan fotoğraf çekmeye üşenir mi? Son bir haftadır fena bir üşengeçlik çöktü üzerime. Mümkün olsa hiçbirşey yapmadan kukumav kuşu gibi duracağım öylece.

Türk kahvesi yanına eşlik etmesi için lokumluk-çikolatalık boyamıştım. Tatlı bir haftasonu niyetine gelsin.



Peçete dekupajı yaptıktan sonra cam-porselen boyası ile boyadım. Vernik sırasına girdiler. Bakalım ne zaman sıra gelecek:) Bu çalışmaların en sevmediğim yanı vernik aşaması, çok sıkılıyorum yaparken. 


 Geçen haftaiçinde, uzun süredir görüşemediğim; iş değişiklikleri, hayat tecrübeleri derken ayrı düştüğüm bir arkadaşımdan mesaj  aldım. Bana çok güzel fotoğraflar göndermiş eski çalışma günlerimize ait. 


Fonda Fatih Camii, bizler ise Fatih Külliyesi Tabhanesi'nin yemekhane bölümünün çatısındayız:) Sol baştan Pınar - ki bu fotoğrafları gönderen-, Bilge, Nurgül ve bendeniz. Orada ne işiniz var demeyin meslek mimarlık olunca mekan farketmiyor:P


Kubbeler ve ben...Büyük kubbeye çıkmışlığım da var bu arada:) Yalnız derinden duyar gibi oldum hani iş güvenliği diye; hmm evet hani??? Neyse...Bunu başka bir yazıya saklayacağım. Bir tabhane fotoğrafı da benim arşivimden gelsin.


Ayrılmaz ikili total-station ve ben. Ahmet Abi' yi de es geçmeyelim. Az kahrımı çekmedi, "Ahmet Abi,  makinayı oraya taşıyalım, buraya taşıyalım, off ayarı bozuldu hadi baştan kuralım..." 

Uzun lafın kısası süper günler geçirdik beraber. Çalışma arkadaşlığı açısından çok uyumlu bir ofis ortamıydı ve çok özlüyorum gerçekten.

Bu kadar nostalji kafi; süpper bir haftasonu dilerim herkese. Pazar günü saat 14:00'te  Kadıköyde'yiz; duyurulur! 


20.01.2013 tarihli yürüyüşten, pankartımız, Tuna Arman fotoğraflamıştı. Dün gece sosyal medyada bir grupta tekrar paylaşıldığını görünce sevindim. Blogumun başı kel mi? Ben de burada paylaşırım:)

Sevgiler...

6 yorum:

  1. cok cici olmus kahvenin yanına da pek yakismis ellerine saglik..
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. bloğunuzu gezdim ve çok beğenerek izlemeye aldım. her gün takiptesiniz :)
    sizleri de beklerim. iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim; hoşgeldiniz:) İadeyi ziyarete geliyorum hemen. Sevgiler..

      Sil
  4. Shingetsu, çok güzel bir konuya parmak basmışsın. Şantiyede iş güvenliği önlemleri alınıyor ama çizim aşamasında kimsede tık yok, çok enteresan. :-)
    Kelebek gibin kubbeden kubbeye konar idin. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskidendi o kelebeklikler:) Uygulamada çalışanların canı can, proje ofisindekilerin patlıcan demek ki:P Ama dur haksızlık etmeyeyim; Akdeniz Medreseleri'n de çalışırken birer baret gelmişti bize galiba; kubbeler tepemize yıkılmasın diye. Hey gidi günler hey...

      Sil